Νέα φωτογραφία από την Nvidia GTX 1080;

Συνεχίζονται οι διαρροές εν όψη της κυκλοφορίας των Pascal
19 Απριλίου 2016 10:38
Νέα φωτογραφία από την Nvidia GTX 1080;

Τα φώτα της δημοσιότητας είδε μια νέα φωτογραφία από την επερχόμενη GTX 1080 της Nvidia. Η διαρροή πραγματοποιήθηκε μέσα από μια κινεζική ιστοσελίδα και όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα του άρθρου, η φωτογραφία που βρήκε τον δρόμο της στο διαδίκτυο απεικονίζει την stock cooler της νέα κάρτας. Μάλιστα, αυτή η διαρροή συμφωνεί και με τις εικόνες από τα μεταλλικά περιβλήματα των καρτών που είχαμε δει πριν μερικές εβδομάδες.

Έτσι, όπως φαίνεται η Nvidia έχει αλλάξει αρκετά το σχεδιασμό των καρτών της, οι οποίες πλέον έχουν μια πιο επιθετική εμφάνιση με περισσότερες γωνίες. Πέρα από αυτή την αλλαγή, το όνομα της κάρτας που είναι χαραγμένο στο πάνω μέρος και το ακρυλικό παράθυρο που παρουσιάζει το heatsink, μεταφέρονται από τον τρέχον σχεδιασμό. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εικόνα αυτής της διαρροής, εμφανίζεται μόνο το σύστημα ψύξης και το περίβλημα της κάρτας, με το PCB να απουσιάζει.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα, καθώς με βάση τις τελευταίες φήμες και εκτιμήσεις, οι κάρτες γραφικών της Pascal αρχιτεκτονικής θα κάνουν το ντεμπούτο τους αυτόν τον Ιούνιο.