Το Huawei P9 Lite έκανε την εμφάνισή του στην Ευρώπη [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής
15 Απριλίου 2016 19:52
Το Huawei P9 Lite έκανε την εμφάνισή του στην Ευρώπη [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Πριν μερικές ημέρες γνωρίσαμε τα νέα Huawei P9 και P9 Plus, τις δύο νέες ναυαρχίδες της Huawei για το 2016. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για το μικρότερο "αδερφάκι" τους, το Huawei P9 Lite. Το τελευταίο όμως έκανε την εμφάνισή του μέσα από ένα Ρουμάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής, αποκαλύπτοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την τιμή του.

Έτσι, σύμφωνα με τον Ρουμάνο λιανοπωλητή, το Huawei P9 Lite θα έρθει με οθόνη IPS LCD 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή 64-bit octa-core HiSilicon Kirin 650, 2GB RAM, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 13MP, εμπρόσθια στα 8MP και μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh. Επιπλέον, θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα υποστηρίζει dual-SIM και 4G LTE δίκτυα, ενώ θα τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow.

Τέλος, θα είναι διαθέσιμο σε Black, White και Gold αποχρώσεις, ενώ η τιμή θα κυμαίνεται στα €270.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά την εμφάνιση του Huawei P9 Lite σε Ρουμάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής και την αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών του και της τιμής του, μία ανώνυμη πηγή αναφέρει ότι η συσκευή στις χώρες της Ευρωζώνης θα είναι ελάχιστα πιο ακριβή και πιο συγκεκριμένα θα κοστίζει €298,95.