Η AMD σταματά την υποστήριξη για 32-bit λειτουργικά συστήματα;

Όσον αφορά τους drivers των καρτών γραφικών της
29 Μαρτίου 2016 21:38
Η AMD σταματά την υποστήριξη για 32-bit λειτουργικά συστήματα;

Σύμφωνα με το ΤechpowerUp, η AMD επιθυμεί να απομακρύνει τους χρήστες από τους 32-bit drivers των καρτών γραφικών της στα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Windows 10, Windows 8.1 και Windows 7. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή κατά την επίσκεψη στο AMDs Drivers + Download Center στην σελίδα της εταιρίας, πατώντας στο link για τους 32-bit drivers των λειτουργικών συστημάτων Windows 10 και Windows 8.1, ο χρήστης ανακατευθύνεται σε μια σελίδα με το παρακάτω μήνυμα:

"Συστήματα που τρέχουν Microsoft Windows 10 64-bit μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τα προηγμένα γραφικά και την απόδοση των GPUs. Ωστόσο, η AMD επίσης παρέχει 64-bit drivers και για τα Microsoft Windows 8.1 και Microsoft Windows 7 για τους χρήστες που επιλέγουν να χρησιμοποιούν παλαιότερα λειτουργικά συστήματα."

Να σημειωθεί ότι το παραπάνω κείμενο δεν διέθετε κάποιο σύνδεσμο με τους 32-bit drivers, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν. Για την ιστορία, τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρέθηκε και η 32-bit έκδοση του Radeon Software Crimson 16.3.2.