Ανακοινώθηκε το Razer BlackWidow X

Επιστροφή στα Cherry MX Switches για την εταιρία
24 Μαρτίου 2016 22:16
Ανακοινώθηκε το Razer BlackWidow X

Η Razer παρουσίασε το BlackWidow X στο οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει μηχανικούς διακόπτες από τη γερμανική Cherry, εκτός από τους διακόπτες της ίδιας της Razer. Επιπλέον, όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί και ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου έχει δεχθεί σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Πιο αναλυτικά το πληκτρολόγιο θα έρχεται με τους Green μηχανικούς διακόπτες της Razer ή Cherry MX Blue διακόπτες ως εναλλακτική επιλογή. Να σημειώσουμε ότι παρόμοια κίνηση είδαμε από την Logitech την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας ως επιλογή τους μηχανικούς διακόπτες της Cherry στο G610 μηχανικό πληκτρολόγιο της.

Το BlackWidow X θα πωλείται με τιμή $160 για την Chroma του έκδοση με διακόπτες της Razer, $100 για μονόχρωμο φωτισμό και τους μηχανικούς διακόπτες της Razer επίσης και τέλος $90 με μονόχρωμο φωτισμό και πλήκτρα Cherry MX Blue. Τέλος, θα υπάρχει και η επιλογή χωρίς φωτισμό στα $60 με πλήκτρα Cherry MX Blue και χωρίς numpad, κάνοντας έτσι το πληκτρολόγιο ένα από τα φθηνότερα της αγοράς με μηχανικά πλήκτρα από την Cherry.

Razer BlackWidow X Chroma

Το βίντεο αυτό είναι Rated X –Το πολυβραβευμένο και best-seller πληκτρολόγιο μας τώρα πιο sexy και πιο μίνιμαλ – Razer BlackWidow X Chroma mechanical gaming keyboard: http://rzr.to/blackwidowx

Δημοσιεύτηκε από Razer στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016