Σύστημα μηνιαίων δόσεων για την αγορά των ΗΠΑ από την OnePlus

Ακολουθώντας στρατηγικές των Apple και Samsung
08 Μαρτίου 2016 15:51
Σύστημα μηνιαίων δόσεων για την αγορά των ΗΠΑ από την OnePlus

Η OnePlus εγκαινίασε ένα δικό της σύστημα μηνιαίων δόσεων, μόνο που αυτό προς το παρόν απευθύνεται στην αγορά των ΗΠΑ. Μοιάζει κάπως στις στρατηγικές που ακολουθούν οι Apple και Samsung, με τη διαφορά ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή των συσκευών μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Το σύστημα των μηνιαίων δόσεων είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του online καταστήματος, για παραγγελίες από $99 και πάνω. Βέβαια, δίνεται και η επιλογή πληρωμής ολόκληρου του ποσού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σε όσους το επιθυμούν.

Για να δρομολογηθεί το σύστημα μηνιαίων δόσεων, θα πρέπει να επιλεγεί το PayPal Credit ως τρόπος πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ωστόσο, υπάρχει και μία λειτουργία, η οποία θα εμφανίζει το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει ο πελάτης κάθε μήνα. Για παράδειγμα, το OnePlus 2 με πλάνο αποπληρωμής 18 μηνών, σημαίνει ότι ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει κάθε μήνα $22,60, ενώ για το OnePlus X θα πρέπει να πληρώσει $16,12 κάθε μήνα και μέχρι το πέρας των 18 μηνών.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος επιλέξει το σύστημα μηνιαίων δόσεων θα απαλλαγεί από τις έντοκες δόσεις, αφού με βάση το πλάνο των 18 μηνών το OnePlus 2 θα κοστίσει συνολικά $406,80, που είναι $57,80 πάνω από την ισχύουσα τιμή, ενώ το OnePlus X θα κοστίσει συνολικά $290,16, δηλαδή $41,16 επιπλέον.