Augmented Reality φωτογραφίες με το LifePrint

Ένα νέο φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών
28 Φεβρουαρίου 2016 08:00
Augmented Reality φωτογραφίες με το LifePrint

Το LifePrint είναι ένας εκτυπωτής φωτογραφιών και σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία του. Αντί να εκτυπώνει στατικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν μια στιγμή, το LifePrint χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να ενσωματώσετε video στην εκτυπωμένη φωτογραφία. Το video μπορείτε να το παρακολουθήσετε στρέφοντας την κάμερα του smartphone σας προς την εκτυπωμένη φωτογραφία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφορετικούς τύπους video, από YouTube, Instagram, Vine, Apple Live photos ή GoPro. Ο συνιδρυτής της LifePrint, Robert Macauley δηλώνει πως “αυτό που κάνουμε με το LifePrint είναι να φέρουμε τις φυσικές φωτογραφίες στη νέα χιλιετία. Το LifePrint κάνει τις φωτογραφίες όσο πλούσιες και δυναμικές όσο τις αποτυπώνουν οι μνήμες σας. Επίσης, ποιος δεν θα ήθελε φωτογραφίες σαν αυτές του Harry Potter;”.

Η εκτύπωση μιας LifePrint φωτογραφίας απαιτεί το άνοιγμα της LifePrint εφαρμογής στο smartphone, την επιλογή ενός video ή φωτογραφίας και την εντολή print. Η φωτογραφία εκτυπώνεται σε 60 δευτερόλεπτα. Αν η φωτογραφία περιέχει video, υπάρχει ένα μικρό υδατογράφημα, το οποίο αν το κεντράρετε με την κάμερα του smartphone σας, το video αποκαλύπτεται. Η συνεισφορά των $129 στο Kickstarter θα σας εξασφαλίσει ένα LifePrint όταν φτάσει στην αγορά στα μέσα του 2016.