Το OnePlus 3 θα ανακοινωθεί κατά το τέλος του 2ου τριμήνου

Ανέφερε σε συνέντευξή του ο Carl Pei
25 Φεβρουαρίου 2016 16:57
Το OnePlus 3 θα ανακοινωθεί κατά το τέλος του 2ου τριμήνου

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο CNET ο co-founder και CEO της OnePlus, Carl Pei, είπε ότι το OnePlus 3 θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή κατά το τέλος του 2ου τριμήνου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δούμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας πριν το καλοκαίρι.

Ο Carl Pei σχολίασε επίσης ότι το OnePlus 3 θα έχει νέο σχεδιασμό, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά ελπίζει πως η εταιρία θα καταφέρει να προσελκύσει τους χρήστες, όπως είχε γίνει το 2014 με το OnePlus One. Ακόμη, ανέφερε ότι σχεδιάζουν ένα νέο τρόπο προώθησης για τη νέα συσκευή, αφού η όλη διαφήμιση των προϊόντων της εταιρίας γίνεται μέσω των κοινωνικών δικτύων. Επίσης, είπε ότι η αγορά των ΗΠΑ είναι πολύ σημαντική για την εταιρία και ότι οι συσκευές τους που θα αγοράζονται από την επίσημη ιστοσελίδα της θα εξακολουθήσουν να αποστέλλονται ξεκλείδωτες.

Τέλος, ο Carl Pei είπε ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν μια καλύτερη διαδικασία αγοράς, χωρίς να αποκαλύψει αν αυτό σημαίνει οριστική απαλλαγή από το απογοητευτικό σύστημα προσκλήσεων.