Η Samsung παρουσιάζει το Samsung Connect Auto

Το έξυπνο κέντρο του αυτοκινήτου
24 Φεβρουαρίου 2016 09:04
Η Samsung παρουσιάζει το Samsung Connect Auto

Η Samsung σε συνεργασία με διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζει το Samsung Connect Auto, το οποίο συνδέεται στην OBD II θύρα του οχήματος, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης της λειτουργίας του σε πραγματικό χρόνο, ενώ διαθέτει και WiFi. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα – 23 Φεβρουαρίου 2016Με την πρωτοποριακή λύση Samsung Connect Auto για το δικτυωμένο αυτοκίνητο, η Samsung Electronics Co., Ltd βοηθάει τους οδηγούς να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι. Παρέχοντας οφέλη τόσο τους σε καταναλωτές όσο και  σε επιχειρήσεις, η Samsung προσφέρει ένα οικοσύστημα υπηρεσιών και προϊόντων για μία περισσότερο ασφαλή, οικολογική και ψυχαγωγική εμπειρία οδήγησης. Οι καταναλωτές νιώθουν μεγαλύτερη άνεση, γνωρίζοντας ότι το όχημά τους είναι ασφαλές και οι επιχειρήσεις αυξάνουν την παραγωγικότητά τους μέσω των δυνατοτήτων διαχείρισης του στόλου οχημάτων και υπηρεσιών, που προσφέρει η Samsung ως συνεργάτης τους.

Η λύση Samsung Connect Auto συνδέεται απευθείας στο OBD II port κάτω από το τιμόνι. Χρησιμοποιεί ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την οδική τους συμπεριφορά, συμπεριλαμβάνοντας την αύξηση της απόδοσης των καυσίμων. Παράλληλα παρέχει συνδεσιμότητα Wi-Fi για να μπορούν οι επιβάτες να είναι online εν κινήσει. Η λύση είναι ασφαλής χάρη στο Samsung KNOX[1], την ηγετική πλατφόρμα της εταιρείας για την ασφάλεια των δεδομένων σε mobile συσκευές. Η λύση Samsung Connect Auto παρέχει σχεδόν σε ολόκληρη την αγορά μία προσιτή λύση για το δικτυωμένο αυτοκίνητο, η οποία έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζει τόσο την εμπειρία εντός και εκτός του αυτοκινήτου . Η λύση Samsung Connect Auto θα είναι αρχικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ. Η AT&T θα είναι ο πρώτος πάροχος στις ΗΠΑ για ασύρματη σύνδεση της λύσης.

«Ακούμε τους πελάτες μας και επεκτείνουμε τα όρια για να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα δικτυωμένου αυτοκινήτου, που ενσωματώνει απρόσκοπτα τα προϊόντα μας και υπηρεσίες  συνεργατών για μία καλύτερη εμπειρία οδήγησης», δήλωσε ο Dr. Injong Rhee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του R&D, Software & Services, στο Mobile Communications Business της Samsung Electronics. «Μέσα από συνεργασίες με πολύτιμους εταίρους και ειδικούς από πολλές βιομηχανίες, υλοποιούμε το όραμά μας για να φέρουμε την IoT τεχνολογία στην καθημερινότητα των ανθρώπων».  

«Η προθυμία της Samsung να συνεργαστεί με άλλους για να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα πραγματικής δια-λειτουργικότητας, θα της επιτρέψει να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες στη δευτερογενή αγορά, που συνδέεται με το δικτυωμένο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Chris Penrose, Senior Αντιπρόεδρος του Internet of Things στην AT&T Business Solutions. «Αυτή είναι μία πραγματικά συναρπαστική εποχή για την καινοτομία του δικτυωμένου αυτοκινήτου και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους πελάτες αυτήν την ισχυρή νέα επιλογή».

[1] Το KNOX αποτελεί trademark για μία Samsung συσκευή, η οποία έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και είναι ειδικά διαμορφωμένο για χρήση σε επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.samsung.com/business/knox"