Απολαύστε Spotify χωρίς σύνδεση στο Internet

Αποθηκεύστε τα album σας στο Mighty
24 Φεβρουαρίου 2016 07:12
Απολαύστε Spotify χωρίς σύνδεση στο Internet

Σε ένα μέλλον που όλα είναι συνδεδεμένα στο Internet, είναι να αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει χώρος στην αγορά για offline συσκευές. Η Mighty Audio από την California έρχεται για να βοηθήσει αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν πρόσβαση στο Internet όταν το χρειάζονται για να ακούσουν μουσική μέσω του Spotify και δημιούργησε το Mighty, μια μικρή συσκευή η οποία μπορεί να αναπαράγει τα Spotify album σας χωρίς να συνδεθεί στο Internet.

Έρχεται σε συνδυασμό πράσινου και μαύρου χρώματος και μέσω του companion app για Android και iOS, μπορείτε να επιλέξετε τραγούδια, albums και playlists από το Spotify λογαριασμό σας και να τα αποθηκεύσετε στο Mighty. Η συσκευή χωρά περίπου 48 ώρες μουσικής, ενώ η μπαταρία διαρκεί από 5 έως 10 ώρες αναπαραγωγής. Από κει και πέρα μπορείτε να πάτε όπου θέλετε χωρίς σύνδεση στο Internet και μάλιστα χωρίς καν το κινητό σας και να συνεχίσετε να ακούτε μουσική από τη Spotify συλλογή σας.

Το Mighty μπορείτε να το βρείτε στο Kickstarter όπου συγκεντρώνει χρήματα με στόχο τα $250.000. Αν συνεισφέρετε στην προσπάθεια θα γίνει δικό σας με $70, ενώ η τιμή του όταν έρθει στα καταστήματα θα αγγίζει τα $109.