Η ZTE ανακοίνωσε τα Blade V7 και V7 Lite

Ακόμη δύο συσκευές στην αρένα των mid-range
22 Φεβρουαρίου 2016 18:38
Η ZTE ανακοίνωσε τα Blade V7 και V7 Lite

Η ZTE δεν ανακοίνωσε κάποια νέα ναυαρχίδα για φέτος στη MWC 2016, αντί αυτού όμως, θέλοντας να προωθήσει το παιχνίδι της στη mid-range κατηγορία, ανακοίνωσε τα Blade V7 και V7 Lite. Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και διαθέτουν παρόμοιο σχεδιασμό. Αρχικά θα κάνουν ντεμπούτο σε διαφορετικές περιοχές, αν και στοχεύουν κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία.

Το Blade V7 έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης Full HD και 2.5D γυαλί, επεξεργαστή octa-core MediaTek MT6753 στα 1.3GHz, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 13MP με dual tone φλας και η μπροστινή 5MP με screen φλας. Υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και FM Radio, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.500mAh. Επίσης, τρέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Το Blade V7 Lite έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD και 2.5D γυαλί, επεξεργαστή quad-core MediaTek MT6735P, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 8MP με LED φλας, αλλά και η μπροστινή το ίδιο επίσης. Υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και FM Radio, ενώ διαθέτει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Επίσης, διαθέτει μπαταρία 2.500mAh και τρέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Τέλος, το Blade V7 Lite θα γίνει πρώτα διαθέσιμο στη Ρωσία και αργότερα στο Μεξικό, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ταϊλάνδη κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη. Από την άλλη, το Blade V7 αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, την Αιθιοπία και το Μεξικό. Οι τιμές τους παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής.