Ανακοινώθηκε το Spro Plus από τη ZTE

Ένας ποιοτικός Android projector με Wi-Fi hotspot
22 Φεβρουαρίου 2016 17:23
Ανακοινώθηκε το Spro Plus από τη ZTE

Η ZTE ανακοίνωσε στη MWC 2016 έναν Android projector, ο οποίος ανήκει στη γραμμή Spro της εταιρίας. Στην ουσία, τα προϊόντα της γραμμής Spro δεν είναι άλλα από ένας συνδυασμός projectors με Wi-Fi hotspot. Έτσι, η εταιρία αντί να παρουσιάσει το Spro 3, που κανονικά αποτελεί την εξέλιξη των Spro και Spro 2, παρουσίασε το Spro Plus. Από τη προσθήκη Plus στην ονομασία του, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια ποιοτική υλοποίηση με premium χαρακτηριστικά.

Το Spro Plus διαθέτει μια οθόνη 8,4 ιντσών ανάλυσης 2K, επεξεργαστή Snapdragon 801, 3GB RAM και 32GB ή ακόμη και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 12.100mAh, που του χαρίζει μέχρι και τέσσερις ώρες αυτονομία, ενώ η φωτεινότητά του αγγίζει τα 500 lumens. Ακόμη, τρέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, πρόκειται για μια συσκευή που συνδυάζει projector με Wi-Fi hotspot. Η έκδοση λοιπόν του Spro Plus με Wi-fi only θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά κατά το 2ο τρίμηνο του 2016, ενώ η έκδοση με LTE θα διατεθεί αργότερα μέσα στο έτος. Επίσης, και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα, με τη τιμή τους να κυμαίνεται στα επίπεδα του προηγούμενου μοντέλου, δηλαδή γύρω στα $400.