Αυτό είναι το HTC One X9

Με unibody μεταλλικό σώμα
21 Φεβρουαρίου 2016 23:36
Αυτό είναι το HTC One X9

Μετά την αποκάλυψη του One X9 στην Κίνα τον περασμένο Δεκέμβριο, η HTC παρουσίασε εκ νέου τη νέα της συσκευή για τον υπόλοιπο κόσμο στη MWC 2016. Εκ πρώτης όψεως, το HTC One X9 θυμίζει σε ορισμένα σημεία το HTC One A9, αφού και τα δύο ομοιάζουν ως προς το σχεδιασμό και τη κατασκευή τους.

Πιο συγκεκριμένα, το HTC One X9 έρχεται με οθόνη Super LCD 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή octa-core MediaTek Helio X10, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 13MP με f/2.0OIS,  dual LED φλας και δυνατότητα καταγραφής 4K βίντεο, ενώ η μπροστινή έχει ανάλυση 5MP. Υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα, dual-SIM και NFC, ενώ διαθέτει μπροστινά BoomSound ηχεία, κάτι που δεν είχε το One A9. Ακόμη, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και τρέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Τέλος, το HTC One X9 θα είναι διαθέσιμο σε Carbon Gray, Opal Silver, Topaz Gold και Cooper Rose χρώματα, ενώ λογικά θα αρχίσει να πωλείται από το τέλος αυτού του μήνα τόσο στη Βόρεια Ασία, όσο και στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η τιμή του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.