Παγκόσμιο VR live streaming από τη Samsung

Κατά την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2016
17 Φεβρουαρίου 2016 07:16
Παγκόσμιο VR live streaming από τη Samsung

Η Samsung είναι χρόνια τώρα υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ως παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων και τώρα κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2016 στο Lillehammer,  πρόσφερε το πρώτο παγκοσμίως live streaming εικονικής πραγματικότητας κατά την τελετή έναρξης. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα - 16 Φεβρουαρίου 2016 – Το πρώτο παγκοσμίως περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας για live streaming παρουσίασε η Samsung, ως υπερήφανος υποστηρικτής  της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κατά την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2016 στο Λιλεχάμερ. Η Samsung Electronics αποτελεί τον παγκόσμιο χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός). Αυτή η πρώτη στο είδος της, δυναμική και καινοτόμα εμπειρία σε πραγματικό χρόνο αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Samsung για ενίσχυση της εμπειρίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Το live streaming παρουσίασε καθηλωτικές στιγμές από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, την Παρέλαση των Εθνών και άλλες εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Τελετής Έναρξης.

Συνδέοντας τα Galaxy smartphones με το Gear VR και μπαίνοντας  στο Olympic.org για απευθείας σύνδεση με τη VR εμπειρία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, τόσο εκείνοι που βρέθηκαν στα Samsung Galaxy Studios στο Λιλεχάμερ και στο Samsung Experience Store στο CC-Vest στο Όσλο της Νορβηγίας, όσο και οι fans από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν με μοναδικό τρόπο την Τελετή Έναρξης και να νιώσουν την ενέργεια του κόσμου. Η επαναστατική αυτή εμπειρία μεγιστοποίησε τον ενθουσιασμό για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και επέτρεψε στη Samsung να συνδεθεί με τους νέους ανθρώπους μέσω διαδραστικών VR εμπειριών, καθώς και να διαδώσει το Ολυμπιακό Πνεύμα σε όλο τον κόσμο.