Αυτά θα είναι τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Σύμφωνα με ανάρτηση του Evleaks στο Twitter
30 Ιανουαρίου 2016 16:01
Αυτά θα είναι τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Και ενώ έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 και S7 Edge, ο γνωστός και αξιόπιστος για τις πληροφορίες του Evleaks, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter μία εικόνα που απεικονίζει τις δύο προαναφερθείσες συσκευές.

Η εικόνα φαίνεται πως έχει επεξεργαστεί, όμως οι εικονιζόμενες συσκευές φαίνονται πέρα για πέρα αληθινές. Όπως φαίνεται από την εικόνα, το home button είναι λιγότερο κυκλικό από αυτό του Galaxy S6 και S6 Edge, ενώ το wallpaper της lockscreen είναι ιδιαίτερα σκούρο, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από τη Samsung. Ακόμη, στη lockscreen διακρίνεται η ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου, όπου λέγεται ότι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των εν λόγω συσκευών.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε από την πρώτη ματιά είναι ότι η Samsung δεν ακολούθησε κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά, αφού οι νέες συσκευές μοιάζουν αρκετά με τους προκατόχους τους. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες, που ήθελαν την εταιρία να δίνει έμφαση περισσότερο στο εσωτερικό των νέων της συσκευών.

Εσάς, πως σας φαίνονται τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge; Πείτε μας στα σχόλια.