Πέντε αλλαγές που φέρνει το iOS 9.3

Τι θα δούμε πριν να έρθει το iOS 10
13 Ιανουαρίου 2016 07:47
Πέντε αλλαγές που φέρνει το iOS 9.3

Η beta του iOS 9.3 ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη Δευτέρα και πιθανώς θα είναι η τελευταία έκδοση του iOS 9 πριν την αποκάλυψη του iOS 10 στη WWDC της Apple. Στην 9.3 έκδοση έχουμε 5 κύρια χαρακτηριστικά.

  • Night Shift: Τα iPhone και iPad θα διαθέτουν ένα είδος νυχτερινής λειτουργίας στην οποία τα χρώματα της οθόνης θα γίνονται θερμότερα, κάνοντάς την πιο ξεκούραστη για τα μάτια σας, αφαιρώντας την μπλε ακτινοβολία και βοηθώντας σας να κοιμηθείτε ευκολότερα. Οι συσκευές θα χρησιμοποιούν το συνδυασμό ρολογιού και εύρεσης θέσης για να διαπιστώσουν πότε είναι η δύση του ήλιου και να κάνουν τη μετάβαση.
  • Ασφάλεια στο Notes: Πλέον η πρόσβαση στο Notes θα μπορεί να γίνεται με τη χρήση κωδικού ή Touch ID, στην περίπτωση που αποθηκεύετε ευαίσθητες πληροφορίες εκεί, όπως passwords.
  • Ζεύξη πολλαπλών Apple Watch με το iPhone: Ένα iPhone θα μπορεί να συνδέεται με πολλαπλά Apple Watch, χαρακτηριστικό χρήσιμο κυρίως στους developers.
  • Εύρεση εφαρμογών με το Health app: Αν παίρνετε λίγο πιο σοβαρά το fitness, το iOS 9.3 θα μπορεί να σας προτείνει νέες third-party εφαρμογές βασισμένο σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως βάρος, εξάσκηση και ύπνος.
  • Νέες συντομεύσεις 3D Touch: Οι νέες συντομεύσεις 3D Touch προστέθηκαν για τις εφαρμογές Weather, Settings, Compass, Health, App Store και iTunes Store.
Tags: