Η Casio παρουσίασε το νέο της Android Wear smartwatch

Για όσους ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες
09 Ιανουαρίου 2016 18:28
Η Casio παρουσίασε το νέο της Android Wear smartwatch

Στη CES 2016, η Casio παρουσίασε το νέο της Android Wear smartwatch της, το οποίο ονομάζεται WSD-F10 Smart Outdoor Watch. Το smartwatch της αντέχει μέχρι 50 μέτρα βάθος και έχει δοκιμαστεί σε στρατιωτικές προδιαγραφές.

Η εταιρία λέει ότι το smartwatch της απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες. Αυτό έρχεται με διάφορες εφαρμογές άθλησης και δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ViewRanger, RunKeeper και MyRadar εφαρμογών. Η συσκευή διαθέτει μια σειρά από αισθητήρες, οι οποίοι της παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αλλαγές στο φυσικό περιβάλλον και τα επίπεδα δραστηριότητας, ενώ με το smartphone συνδέεται μέσω της εφαρμογής Casio Moment Setter+.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, αυτό έρχεται με οθόνη LCD διπλής επίστρωσης 1,32 ιντσών με ανάλυση 320x300 και προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και Bluetooth, ενώ μπορεί να λειτουργήσει τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές. Ακόμη, η εταιρία λέει ότι η μπαταρία του smartwatch κρατάει πάνω από μία μέρα με κανονική χρήση και περισσότερο από μήνα όταν βρίσκεται σε Timepiece Mode. Τέλος, η πώλησή του θα ξεκινήσει κατά τον Απρίλιο με προτεινόμενη τιμή τα $500.