Ένα smartwatch που δεν είναι smartwatch από τη Razer

Γνωρίστε το Nabu Watch
07 Ιανουαρίου 2016 07:57
Ένα smartwatch που δεν είναι smartwatch από τη Razer

Θέλοντας να απευθυνθεί σε μια κατηγορία καταναλωτών που δεν είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν σε smartwatch τύπου Apple Watch ή Android Wear, αλλά θέλουν περισσότερα από το ρολόι τους, η Razer δημιούργησε το Nabu Watch, το οποίο χαρακτηρίζει ως “ψηφιακό ρολόι με έξυπνες λειτουργίες”.

Η τιμή του ξεκινά από τα $149.99 και πρόκειται για ένα μονόχρωμο σπορ ρολόι με backlit οθόνη, αυτόματο συγχρονισμό ώρας και όλες τις παραδοσιακές λειτουργίες που θα βρείτε σε ένα κλασσικό ψηφιακό ρολόι, όπως χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση και παγκόσμιο ρολόι. Ενσωματώνει όμως και μια δεύτερη οθόνη για να σας ενημερώσει για τις fitness επιδόσεις σας, για τα μηνύματά σας, τις κλήσεις και τα mail σας, μέσω τη αντίστοιχης εφαρμογής που θα έχετε εγκατεστημένη στο Android ή iOS smartphone σας.

Η Razer ελπίζει να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα των smartwatches – την μπαταρία – με την ενσωμάτωση δύο μπαταριών στο Nabu Watch. H αποσπώμενη μπαταρία στο μέγεθος νομίσματος τροφοδοτεί την κύρια οθόνη και υπόσχεται συνεχόμενη λειτουργία ενός χρόνου. Μία ακόμα επαναφορτιζόμενη μπαταρία τροφοδοτεί τη δεύτερη οθόνη των μετρήσεων, με διάρκεια ζωής μίας εβδομάδας. Με αυτή την κίνηση η Razer ισχυρίζεται πως “θα βλέπετε την ώρα ότι και να γίνει”. Η Razer προσφέρει και το Nabu Watch Forged με τις μόνες διαφορές να είναι τα ατσάλινα πλήκτρα, το μαύρο φινίρισμα και η τιμή που αυξάνεται και ξεκινά από τα $199.99.