Ντεμπούτο στην CES 2016 για το MasterCase Maker 5

Καθώς και για την ψύχτρα MasterAir Maker 8
06 Ιανουαρίου 2016 15:49
Ντεμπούτο στην CES 2016 για το MasterCase Maker 5

Πριν από λίγους μήνες στην Computex, η Cooler Master παρουσίασε τη νέα της σειρά κουτιών, MasterCase. Χάρις την «FreeForm» προσέγγιση της εταιρίας, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν διάφορα μέρη του κουτιού, όπως τα κλουβιά των σκληρών δίσκων και τα πλαϊνά panels. Στην Computex είχαμε δει τα MasterCase 5 και MasterCase Pro 5, ωστόσο γνωρίζαμε πως ένα ακόμη κουτί βρίσκεται στον ορίζοντα.

Έτσι, λοιπόν, το MasterCase Maker 5 έκανε το ντεμπούτο στην φετινή CES. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο μοντέλα, το MasterCase Maker 5 έχει μερικές αναβαθμίσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το front panel περιλαμβάνει τέσσερις θύρες USB, μία εκ των οποίων είναι USB 3.0 type-C. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί για την ενεργοποίηση του LED φωτισμού των ανεμιστήρων και ένα άλλο κουμπί για να ελέγξετε τις ταχύτητες τους. Επιπλέον το μπροστά και το πάνω πάνελ τοποθετούνται στο κουτί χάρις σε μια σειρά από μαγνήτες. Τέλος, για όσους επιθυμούν ένα ήσυχο σύστημα, υπάρχουν προαιρετικά μπροστά και το πάνω πάνελ με ηχομονωτικό υλικό.

Παράλληλα, στα πλαίσια της CES 2016 η Cooler Master παρουσίασε επίσης την ψύχτρα MasterAir Maker 8, η οποία είναι η πρώτη της εταιρίας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3D Vapor Chamber (3DVC). Η Cooler Master υποστηρίζει ότι αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ψύξης έως και 19 τοις εκατό σε σύγκριση με τις συμβατικές ψύκτρες. Παρακάτω θα βρείτε αρκετές εικόνες που παρουσιάζουν τα διάφορα χαρακτηριστικά της ψύχτρας.