Τρία νέα κουτιά από την Corsair

Παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της CES 2016
05 Ιανουαρίου 2016 15:49
Τρία νέα κουτιά από την Corsair

Κατά την διάρκεια της CES 2016, η οποία λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο Las Vegas, η Corsair παρουσίασε τρία νέα κουτιά που εμπλουτίζουν την Carbide σειρά.

Το πρώτο από αυτά, το Spec-Alpha, είναι ενα mid-tower κουτί που ξεχωρίζει από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του με τις “κοφτερές” γωνίες. Το κουτί έρχεται με τρεις LED ανεμιστήρες των 120mm, ενώ δεν διατεθεί κάποια θέση για οπτικά μέσα 5.25 ιντσών, ώστε να επιτρέψει την υποστήριξη radiators 240mm στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, υπάρχουν USB 3.0 θύρες στο front panel, 4 tool-free θέσεις για SSD και κατάλλη υποδομή για cable managment στο πίσω μέρος του motherboard tray. Το Spec-Alpha αναμένεται τον Μάρτιο και η τιμή του θα ανέρχεται στα 80 δολάρια

Σειρά έχουν τα Carbide Quiet 400Q και Carbide Clear 400C που μπορείτε να δείτε και παρακάτω. Τα δύο κουτιά μοιάζουν αρκετά, με την διαφορά πως το ένα εστιάζει στην μείωση του θορύβου και έτσι φέρει έναν ποιο κλειστό σχεδιασμό, ενώ το άλλο θυσιάζει λίγο από την ηχομόνωση για ένα ημιδιαφανές παράθυρο στην δεξιά του πλευρά.

Tα κουτιά προσφέρουν περισσότερη ευελιξία από το Spec-Alpha, με την υποστήριξη για 360mm radiator στο μπροστινό μέρος, 240mm radiator στο πάνω μέρος και 120mm radiator στο πίσω μέρος του κουτιού. Και τα δύο έρχονται με δυο ανεμιστήρες και φίλτρα για την σκόνη και παρόμοια χαρακτηριστικά με το Spec-Alpha για την εύκολη εγκατάσταση του εξοπλισμού. Λεπτομέρειες για την τιμή και την διαθεσιμότητα τους δεν έχουν δημοσιευτεί για την ώρα.

Tags: