Όλη η CES 2016 στους Unboxholics

Έτοιμη η συντακτική ομάδα για την ενημέρωσή σας
04 Ιανουαρίου 2016 07:05
Όλη η CES 2016 στους Unboxholics

Η μεγαλύτερη γιορτή των gadgets και της τεχνολογίας γενικότερα ξεκινά από σήμερα στο Las Vegas. Η συντακτική ομάδα των Unboxholics είναι πανέτοιμη για να σας ενημερώσει για όλες τις ανακοινώσεις και παρουσιάσεις των εταιριών στη CES 2016, όλη την εβδομάδα που θα διαρκέσει η έκθεση.

Στη φετινή CES αναμένουμε να δούμε πολλές εξελίξεις στον τομέα των αυτοκινήτων, με νέες συνεργασίες και νέα smart συστήματα. Φυσικά κεντρικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι τηλεοράσεις, όπου οι εταιρίες θα παρουσιάσουν τα καινούρια μοντέλα τους και πιθανώς να δούμε και μια στροφή στο Internet of Things, κάνοντας την τηλεόραση το κέντρο του σπιτιού σας.

Αυτή θα είναι η χρονιά που η Εικονική Πραγματικότητα θα διατεθεί στους καταναλωτές σε ευρεία κλίμακα και η Oculus δε θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση. Αναμένουμε επίσης το πολυαναμενόμενο PlayStation VR από τη Sony και το HTC Vive.

Πέρα από κινητά, tablets και hardware θα δούμε πράγματα που φαντάζουν πως ήρθαν από μια εποχή στο μέλλον, όπως hoverboards, smart ζώνες, wearables και επιδείξεις νέων τεχνολογιών. Μείνετε στους Unboxholics και ενημερωθείτε άμεσα για όλες τις νέες τεχνολογίες που θα δούμε το 2016.

Tags: