Μια ματιά στο μέλλον από τη Samsung

Ανοίγει τις πόρτες του Creative Lab
31 Δεκεμβρίου 2015 07:38
Μια ματιά στο μέλλον από τη Samsung

Το εσωτερικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Samsung, το Creative Lab, άνοιξε τις πόρτες του για τις γιορτές για να μας δώσει μια ιδέα του τι να περιμένουμε για τη χρονιά που έρχεται. Αποκάλυψε τρεις νέες συσκευές τις οποίες θα παρουσιάσει επίσημα τον επόμενο μήνα στο Consumer Electronic Show στο Las Vegas. Το Creative Lab έχει “τρέξει” πάνω από 100 projects από τη δημιουργία του το 2012 και 40 από αυτά έχουν γίνει πραγματικά  προϊόντα.

Η πρώτη συσκευή ονομάζεται TipTalk και πρόκειται για ένα λουρί ρολογιού το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε μόνο εσείς ήχο από τη συσκευή όταν ακουμπάτε με το δάχτυλο το αυτί σας, χωρίς να ακούν τον ήχο οι γύρω σας. Οι λεπτομέρειες της λειτουργίας του δεν έγιναν γνωστές, η Samsung όμως ισχυρίζεται πως θα μπορείτε να ακούτε διακριτικά ήχους σε θορυβώδη μέρη, όμως συναυλίες.

Η δεύτερη συσκευή ονομάζεται WELT και είναι μία smart ζώνη η οποία μετρά διαρκώς την περιφέρειά σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και τα βήματα που κάνετε. Η Samsung θα το προωθήσει ως ένα πιο διακριτικό τρόπο να παρατηρείτε την υγεία σας από ένα fitness tracker και θα συνδυάζεται όμορφα με τα ρούχα σας.

Τρίτη και τελευταία συσκευή είναι η Rink, ένα controller χεριών που δουλεύει σε αρμονία με το Gear VR. Δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τη λειτουργία του.

Tags: