Leak αποκαλύπτει το Galaxy S7 Plus

Ελάχιστες  οι σχεδιαστικές αλλαγές
26 Δεκεμβρίου 2015 09:49
Leak αποκαλύπτει το Galaxy S7 Plus

Το φετινό Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge μπορεί να είχαν κάποια χαρακτηριστικά που δεν άρεσαν στους επί χρόνια χρήστες της Samsung, όπως η έλλειψη microSD και αποσπώμενης μπαταρίας, σίγουρα όμως για το design της συσκευής δεν ακούστηκε το παραμικρό παράπονο. Μάλιστα το S6 Edge σάρωσε τα βραβεία για το design του.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει το ρητό και η Samsung φαίνεται πως θα το ακολουθήσει πιστά στο design της επόμενης ναυαρχίδας της. Το site πώλησης ηλεκτρονικών DHGate ανέβασε φωτογραφίες από τις θήκες τις οποίες ισχυρίζεται πως προορίζονται για το Galaxy S7 Plus, το οποίο αναμένουμε στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Οι κατασκευαστές αξεσουάρ κινητών συνήθως έχουν πρώτοι από όλους τις λεπτομέρειες των νέων συσκευών για να προλάβουν να κατασκευάσουν τα αξεσουάρ μέχρι την κυκλοφορία αυτών. Στις φωτογραφίες διακρίνεται το υποτιθέμενο Galaxy S7 Plus, σχεδόν πανομοιότυπο με το Galaxy S6.

Παρατηρούμε ένα πιο τετραγωνισμένο home button, καθώς και διαφορετική διάταξη στην εμπρόσθια κάμερα. Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών δεν έχει επιβεβαιωθεί και προς το παρόν οι όπιοιες πληροφορίες αποτελούν απλά φήμες.

Tags: