Φήμες για ένα iPhone 6c στις 4 ίντσες

Θέλουν οι χρήστες ένα μικρότερο iPhone;
24 Δεκεμβρίου 2015 07:49
Φήμες για ένα iPhone 6c στις 4 ίντσες

Και ενώ τα τηλέφωνα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, η Apple, σύμφωνα με φήμες, σκοπεύει να επαναφέρει τις 4 ίντσες στα τηλέφωνά της. Αν οι φήμες αποδειχτούν αληθινές, θα έχουμε ένα νέο iPhone 6c στις 4 ίντσες την άνοιξη του 2016.

Το leak από Κινέζο πάροχο αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη του, ο οποίος περιέχει μια συσκευή με την ονομασία “iPhone 7c” για τον Απρίλιο. Η Apple δε θα έχει παρουσιάσει καν το iPhone 7 έως τότε, επομένως το “iPhone 6c” φαίνεται μια πιο λογική ονομασία. Σύμφωνα με άλλες πηγές, η Apple έχει προγραμματίσει ένα μεγάλο press event για το Μάρτιο, στο οποίο θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του Apple Watch και πιθανώς το iPhone 6c. Το φημολογούμενο μέγεθος των 4 ιντσών του iPhone 6c έρχεται να ενισχυθεί από προηγούμενες που είχαμε δημοσιεύσει.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, γίνεται λόγος για μεταλλικό σώμα και όχι πλαστικό, ενώ θα έχει και περισσότερες χρωματικές επιλογές από τον προκάτοχό του. Εσείς έχετε κουραστεί από τα “μεγάλα” τηλέφωνα ή σας προσφέρουν την εμπειρία θέασης που θέλετε; Θα πηγαίνατε σε ένα smartphone στις 4 ίντσες; Πείτε μας στα σχόλια.