Αποκλειστικότητα θα αποτελέσει ο Snapdragon 820 για τη Samsung

Τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο
17 Δεκεμβρίου 2015 21:19
Αποκλειστικότητα θα αποτελέσει ο Snapdragon 820 για τη Samsung

Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από τη νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S7, το οποίο περιμένουμε να παρουσιαστεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016. Με βάση τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του Galaxy S7, μία με τον Snapdragon 820 και μία με επεξεργαστή της εταιρίας, πολύ πιθανό με τον Exynos 8890.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, η Samsung θα έχει την αποκλειστικότητα του Snapdragon 820, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Έτσι, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, το Galaxy S7 προβλέπεται να είναι η μόνη συσκευή με τον εν λόγω επεξεργαστή. Εκτός αυτού, υπάρχουν πληροφορίες για το ότι στη νέα συσκευή θα δούμε τεχνολογία οθόνης παρόμοια με το 3D Touch της Apple, σαρωτή ίριδας ματιού, βελτιωμένη κάμερα, θύρα USB Type-C και ενδεχομένως υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μόνο φήμες, χωρίς να υπάρχει κάποια απόδειξη για το αν όντως η νέα συσκευή παρουσιαστεί με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μένει λοιπόν να δούμε, αν η Samsung κάνει την έκπληξη και παρουσιάσει το Galaxy S7 στην έκθεση MWC το Φεβρουάριο.