Εμφανίστηκε OnePlus συσκευή στο GFXBench με οθόνη 4,6 ιντσών

Πιθανή μια mini έκδοση του OnePlus 2
14 Δεκεμβρίου 2015 23:57
Εμφανίστηκε OnePlus συσκευή στο GFXBench με οθόνη 4,6 ιντσών

Η OnePlus έχοντας αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό της ήδη τρεις συσκευές, θέλει να μπει και αυτή γερά στο παιχνίδι των compact συσκευών. Η αρχή έγινε με το OnePlus X, το οποίο αν και δεν μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στις φετινές ναυαρχίδες άλλων εταιριών, αποτελεί όμως μια εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν μια σχετικά compact συσκευή, με όμορφο σχεδιασμό και καλή ποιότητα κατασκευής, σε αρκετά προσιτή τιμή.

Πρόσφατα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από το GFXBench, για μια νέα συσκευή από την OnePlus. Με βάση λοιπόν τις πληροφορίες, η εν λόγω συσκευή θα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια mini έκδοση του OnePlus 2. Η λίστα αναφέρει ότι η συσκευή θα έχει οθόνη 4,6 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 810, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 13MP και μπροστινή στα 5MP. Επίσης, θα τρέχει το Android 5.1.1 Lollipop, ενώ είναι άγνωστη προς το παρόν η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Τέλος, αυτό μας θυμίζει αρκετά τη πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η Sony, με το να παρουσιάζει και μια mini έκδοση της εκάστοτε ναυαρχίδας της. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε, αν οι πληροφορίες αυτές περί μιας compact συσκευής από την OnePlus γίνουν πραγματικότητα.