Επίσημη παρουσίαση του LG G5 το Φεβρουάριο;

Με μεταλλικό σώμα και σαρωτή ίριδας ματιού
10 Δεκεμβρίου 2015 13:26
Επίσημη παρουσίαση του LG G5 το Φεβρουάριο;

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η LG σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα μέσα στο Φεβρουάριο και όχι κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Έτσι, πάντα με βάση τις πληροφορίες μας, το LG G5 θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην κύρια κάμερα αλλά και στην ποιότητα κατασκευής του, αφού φημολογείται ότι θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε μια mid-range μεταλλική συσκευή από την LG, το LG Zero. Οι φήμες λοιπόν θέλουν το LG G5 να έχει οθόνη 5,6 ιντσών ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, κύρια κάμερα στα 21MP με αισθητήρα 1 / 2" σε σύγκριση με τα 16MP και αισθητήρα 1 / 2,6" του G4 και μπροστινή κάμερα στα 8MP χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για dual-set καμερών, όπως είδαμε για πρώτη φορά στο LG V10.

Τέλος, πιθανό είναι να ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και σαρωτή ίριδας ματιού, όπως έχουμε δει στα Lumia 950 και Lumia 950 XL της Microsoft. Σε αυτό το σημείο να πούμε, ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένο επίσημα από την LG. Αναμένουμε λοιπόν για ό,τι νεότερο προκύψει.