Έρχεται το τέλος του Gmail;

Η Google θέλει να αλλάξει τα πράγματα στα emails
10 Δεκεμβρίου 2015 07:19
Έρχεται το τέλος του Gmail;

Η Google εισήγαγε την εφαρμογή Inbox την προηγούμενη χρονιά, τελευταία όμως κάνει βήματα για να καθιερώσει την εφαρμογή ως το βασικό τρόπο που χρησιμοποιούμε τα email μας. Όπως αναφέρει ο Independent, η ανακατεύθυνση στην εφαρμογή του Inbox σηματοδοτεί τη θέληση της Google να καθιερώσει το Inbox έναντι του Gmail.

Εκπρόσωπος της Google πάντως δήλωσε πως “το Gmail είναι εδώ και ζωντανό. Θέλουμε να προσφέρουμε έναν απλό τρόπο στους χρήστες Inbox να μπουν στο Inbox site από το Gmail.com χωρίς να χρειαστεί να θυμούνται μια νέα URL. Η προαιρετική ανακατεύθυνση κάνει εύκολη την τακτική πρόσβαση στο Inbox, αν ο χρήστης το επιλέξει και μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα κλικ στα settings”.

Η αλήθεια είναι πως το Gmail έχει παραμείνει σχεδόν αναλλοίωτο στη μορφή του από όταν εισήχθη για πρώτη φορά, δηλαδή πριν 11 χρόνια, με τη χρονολογική ταξινόμηση των emails να είναι κυρίαρχη. Το Inbox ομαδοποιεί τα emails με τη μορφή συζητήσεων. Έχετε χρησιμοποιήσει το Inbox; Θα αλλάζατε τον παραδοσιακό τρόπο που χειρίζεστε τα email σας στο Gmail; Πείτε μας στα σχόλια.