Εμφανίστηκε Galaxy Note 4 με Android 6.0 Marshmallow [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Από Ούγγρο κάτοχο
07 Δεκεμβρίου 2015 18:11
Εμφανίστηκε Galaxy Note 4 με Android 6.0 Marshmallow [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Κάπου στα μέσα Νοεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της Samsung, για επικείμενη αναβάθμιση ορισμένων συσκευών της σε Android 6.0 Marshmallow. Σήμερα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα screenshot, το οποίο δείχνει Galaxy Note 4 από την Ουγγαρία να έχει δεχθεί την αναβάθμιση σε Marshmallow.

Αν και το χρονοδιάγραμμα της Samsung θέλει τις περσινές ναυαρχίδες να αναβαθμίζονται σε Marshmallow από το Φεβρουάριο του 2016, κάποιοι κάτοχοι του Galaxy Note 4 φαίνεται πως στάθηκαν τυχεροί, απολαμβάνοντας πλέον τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Από την άλλη, μας προκαλεί έκπληξη πως ορισμένοι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής δεν έχουν αναβαθμίσει ή τώρα αναβαθμίζουν τη συσκευή τους σε Android 5.1.1 Lollipop.

Το Marshmallow στο Galaxy Note 4, σύμφωνα με την πηγή, προσφέρει νέο μενού Air Command και τη δυνατότητα σημειώσεων με σβηστή οθόνη μέσω του S Pen, όπως είδαμε στο Galaxy Note 5. Ακόμη φέρει σημαντικές βελτιώσεις, όπως το Doze, για σωστή διαχείριση ενέργειας, όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής. Επίσης, υπάρχουν βελτιώσεις και στην απόδοση.

Τέλος, δεν είμαστε σίγουροι για το πότε θα ξεκινήσει στην Ευρώπη η εξάπλωση του Marshmallow για τα Galaxy Note 4, αλλά με βάση το χρονοδιάγραμμα της Samsung, πολύ πιθανό να το δούμε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυκλοφόρησε σήμερα στο YouTube ένα βίντεο που δείχνει ένα Galaxy Note 4 από την Ουγγαρία πολύ πιθανόν, να τρέχει το Android 6.0 Marshmallow. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το TouchWiz UI θυμίζει αρκετά εκείνο του Galaxy Note 5, αφού φέρει κάποια καλούδια του που δεν υπήρχαν πριν την αναβάθμιση. Δείτε το βίντεο και πάρτε μια εικόνα για το πως θα είναι το Galaxy Note 4 σας, όταν δεχθεί την αναβάθμιση σε Marshmallow.