Το Facebook εισάγει Live Video streaming

Μαζί με Collages για φωτογραφίες και video
05 Δεκεμβρίου 2015 08:18
Το Facebook εισάγει Live Video streaming

Το Facebook δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το χώρο του streaming. To live streaming μέσω κινητών τηλεφώνων έχει γίνει μεγάλο trend τον τελευταίο χρόνο, με το Periscope του Twitter και το Meerkat να είναι αρκετά επιτυχημένα, ενώ η Amazon πλήρωσε πάνω από $1 δισεκατομμύριο για το Twitch. Αρχικά, το Live Video χαρακτηριστικό του Facebook θα διατεθεί σε celebrities των ΗΠΑ και σε iPhones, με την πάροδο του χρόνου όμως “η εταιρία θα το προσφέρει σε όλους τους χρήστες”.

Όπως αναφέρει το Facebook στην ανακοίνωσή του, “το Live σας επιτρέπει να δείξετε στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν ό,τι βλέπετε σε πραγματικό χρόνο – είτε επισκέπτεστε κάποιο μέρος, είτε μαγειρεύετε την αγαπημένη σας συνταγή, είτε απλά θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας”. Το stream θα προβάλει τον αριθμό των viewers, τα ονόματα των φίλων που παρακολουθούν και τα σχόλια σε πραγματικό χρόνο, ενώ τα video θα αποθηκεύονται στο timeline των χρηστών.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Το Facebook επίσης αναβαθμίζει τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε ένα φωτογραφικό κολάζ, αναμιγνύοντας φωτογραφίες και video. Τα Collages θα σας επιτρέπουν να αναρτάτε πολλαπλές φωτογραφίες και videos ως tiles, με έλεγχο στο μέγεθος των tiles και τη σειρά τους. Τα Collages ξεκινούν από σήμερα στο iOS και έρχονται με τη νέα χρονιά στο Android.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015