Πάρτε μια εικόνα από το Marshmallow για το Galaxy S6 

Από κάποια screenshots που διέρρευσαν

Πάρτε μια εικόνα από το Marshmallow για το Galaxy S6

Η Samsung αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στο Android 6.0 Marshmallow για τα Galaxy Note 5 και Galaxy S6, το οποίο βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών. Πρόσφατα διέρρευσαν στο διαδίκτυο ορισμένα screenshots που δείχνουν το νέο TouchWiz UI αρκετά διαφοροποιημένο.

Τα screenshots, τα οποία προέρχονται από Galaxy S6 συακευή, δείχνουν το νέο user interface, το οποίο έχει αποκτήσει μια πιο επίπεδη εμφάνιση. Αλλαγές υπάρχουν στο notification bar, στο background, στα εικονίδια, καθώς και σε όλα τα μενού και εφαρμογές της Samsung. Ακόμη, ανανέωση υπέστει και η εφαρμογή της κάμερας, αφού προσφέρει πλέον manual mode, δίνοντας έτσι την επιλογή στο χρήστη να πειράξει το ISO, το Shutter speed, το Exposure και διάφορα άλλα. Βέβαια, αυτές οι επιλογές υπάρχουν ήδη στα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+.

Τέλος, η ενημέρωση του Android λειτουργικού σε Marshmallow για το Galaxy S6 αναμένεται να διατεθεί από τη Samsung κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Πώς σας φαίνεται το ανανεωμένο TouchWiz UI και η επιλογή manual mode στην εφαρμογή της κάμερας; Πείτε μας στα σχόλια.

3 comment(s)

End of content

No more pages to load