Το ZUK Z2 θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα και Snapdragon 820;

Σύμφωνα με διαρροή
27 Νοεμβρίου 2015 21:07
Το ZUK Z2 θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα και Snapdragon 820;

Η ZUK είναι το εμπορικό σήμα της Lenovo στην αγορά της Κίνας, η οποία έγινε γνωστή από το πρώτο της smartphone, το ZUK Z1. Τώρα όμως έφτασε ο καιρός για να ασχοληθούμε με τον διάδοχό του, το ZUK Z2.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του ZUK Z2 είναι ότι θα διαθέτει μια περιστρεφόμενη κάμερα 360°, η οποία θα είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος της συσκευής. Αυτό μας φέρνει στο μυαλό το Oppo N3, το οποίο διαθέτει ένα παρόμοιο μηχανισμό για την περιστροφή της κύριας κάμερας, ώστε να λειτουργεί και ως μπροστινή.

Από την άλλη, στον τομέα του σχεδιασμού, το ZUK Z2 θα αποτελείται κυρίως από μέταλλο και γυαλί τύπου 2.5D, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες παρακάτω.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από το XDA, το ZUK Z2 φημολογείται ότι θα έχει τον Snapdragon 820, 64GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου και το κεντρικό κουμπί που λειτουργεί και ως αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που συναντήσαμε για πρώτη φορά στο ZUK Z1. Περαιτέρω πληροφορίες, όπως για την διάσταση της οθόνης και την ανάλυσή της, την μνήμη RAM, τη χωρητικότητα της μπαταρίας κ.λ.π., δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Τέλος, να πούμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επισημοποιηθεί, λαμβάνοντάς τα ως φήμες. Επίσης, με βάση τα λεγόμενα του CEO, το ZUK Z2 αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο έτος.