Η OnePlus προσφέρει χρηματικές αποζημιώσεις

Σε όσους αντιμετώπισαν πρόβλημα με το USB Type-C καλώδιο
26 Νοεμβρίου 2015 14:56
Η OnePlus προσφέρει χρηματικές αποζημιώσεις

Η OnePlus απάντησε επίσημα με ανακοίνωσή της στο πρόβλημα που είχε διαπιστωθεί με τα καλώδια USB Type-C που προσέφερε με το OnePlus 2 και είχαμε αναφέρει εδώ. Στην ανακοίνωσή της η OnePlus ξεκαθαρίζει πως το καλώδιό της είναι απόλυτα κατάλληλο για να φορτίσει το OnePlus 2, μπορεί όμως να δημιουργήσει προβλήματα σε άλλες συσκευές.

Πρόσφατα αντιληφθήκαμε πως δύο από τα προϊόντα μας, το OnePlus Type-C καλώδιο και ο OnePlus USB Type-C αντάπτορας, χρησιμοποιούν αντίσταση που μπορεί να μην είναι πλήρως συμβατή με μερικές συσκευές  τρίτων. Να είστε σίγουροι πως το καλώδιο και ο αντάπτορας είναι ασφαλείς για χρήση με το OnePlus 2.

Για την περαιτέρω διευκρίνιση του προβλήματος, η OnePlus εξέδωσε τον ακόλουθο πίνακα.

Η εταιρία προτείνει επίσης να ελέγξετε αν ο φορτιστής σας έχει πιστοποίηση CE, CCC ή UL. Στην περίπτωση που έχει, σημαίνει πως διαθέτει το δικό του κύκλωμα ασφαλείας που θα αποτρέψει κάποια ζημιά στη συσκευή σας. Αν πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι, η OnePlus θα προσφέρει χρηματική αποζημίωση για τους Ευρωπαίους πελάτες της μέσω του PayPal. Μπορείτε να ζητήσετε την αποζημίωση από εδώ.