Ανακοινώθηκε επίσημα το Pepsi Phone P1

Το πρώτο smartphone της Pepsi
19 Νοεμβρίου 2015 22:17
Ανακοινώθηκε επίσημα το Pepsi Phone P1

Θυμάστε που πριν ένα μήνα είχε γίνει λόγος για το ότι η γνωστή εταιρία αναψυκτικών Pepsi είχε αποφασίσει να μπει στην βιομηχανία των smartphone; Ε λοιπόν, καλά θυμάστε. Η Pepsi ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο της smartphone, το οποίο ονομάζεται Pepsi Phone P1. Πρόκειται για μια mid-range συσκευή, η οποία φέρει πάνω της το λογότυπο της Pepsi.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από την Shenzhen Scooby Communication Equipment και αποτελείται κυρίως από μέταλλο. Η οθόνη της είναι 5,5 ιντσών με ανάλυση Full HD, η οποία προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass 2.5D. Στο εσωτερικό της βρίσκεται ένας octa-core επεξεργαστής της MediaTek χρονισμένος στα 1.7GHz σε συνεργασία με μια Mali 450-MP4 GPU, με τη μνήμη RAM να ανέρχεται στα 2GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16GB με δυνατότητα επέκτασής του μέσω κάρτας microSD. Υπάρχει υποστήριξη dual-SIM και 4G LTE δικτύων. Η κύρια κάμερα είναι στα 13MP με LED φλας και η μπροστινή στα 5MP. Ακόμη, έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία με χωρητικότητα 3.000mAh. Επίσης τρέχει το didoOS 6.1, το οποίο βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop.

Η συσκευή έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία διεθνής που ονομάζεται Pepsi Phone P1 και μία για την China Unicom, η οποία ονομάζεται Pepsi Phone P1s και θα είναι διαθέσιμη σε μπλε, χρυσό και ασημί χρώμα.

Τέλος, η συσκευή είναι διαθέσιμη μέσω της JD.com στην τιμή των $110, αν και πρόκειται για περιορισμένη ποσότητα 1.000 τεμαχίων. Μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνεται ένα προστατευτικό κάλυμμα, ένα καλώδιο USB και ένας φορτιστής.