Η Oppo κυκλοφόρησε το Project Spectrum για το Find 7

Πολύ κοντά στο "Vanilla Android"
19 Νοεμβρίου 2015 18:03
Η Oppo κυκλοφόρησε το Project Spectrum για το Find 7

Η Oppo κυκλοφόρησε την πρώτη public beta έκδοση του Project Spectrum για το Find 7, το οποίο βασίζεται στο stock Android 5.1.1 Lollipop.

Στο νέο firmware, η εταιρία έχει προσθέσει κάποιες εφαρμογές από το δικό της ColorOS, όπως η εφαρμογή της κάμερας, η εφαρμογή MaxxAudio και κάποιες βασικές εφαρμογές από τη σουίτα της Google. Επίσης, έχει προσθέσει τις χειρονομίες οθόνης, όπως το διπλό χτύπημα για την αφύπνιση της συσκευής και τον κύκλο για την ενεργοποίηση της κάμερας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχουν αφαιρεθεί παντελώς όλες οι ανούσιες εφαρμογές που υπήρχαν στο ColorOS, προσφέροντας έτσι την εμπειρία χρήσης του "Vanilla Android".

Ακόμη, η Oppo υποσχέθηκε πως θα φέρει το Project Spectrum στα R5, R5S και R7 μοντέλα της, όπως στο Find 7, χωρίς να υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμο. Τέλος, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από το επίσημο forum της Oppo και να το δοκιμάσετε στην συσκευή σας. Στο forum υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με αυτό.