Νέα διαρροή απεικονίζει ξανά το Huawei Mate 8

Λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά
17 Νοεμβρίου 2015 17:39
Νέα διαρροή απεικονίζει ξανά το Huawei Mate 8

Το Huawei Mate 8 φημολογείται ότι θα έρθει σε τρεις εκδόσεις, μία με οθόνη 6,2 ιντσών, μία με οθόνη 6 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ή 5,7 ιντσών. Από προηγούμενες διαρροές γνωρίζουμε ήδη το πως θα μοιάζει η συσκευή, αλλά αυτή τη φορά διέρρευσε μια εικόνα που το απεικονίζει λίγο διαφορετικό.

Η διαφορά από ό,τι είχαμε δει μέχρι πρότινος βρίσκεται στο σημείο της κάμερας, η οποία αυτή τη φορά είναι στρογγυλή με dual-LED φλας και κάτω από αυτήν βρίσκεται ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος δεν φαινόταν στις προηγούμενες διαρροές.

Η εικονιζόμενη συσκευή μοιάζει αρκετά με το Huawei Mate S, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι αυτό είναι το Huawei Mate 8.

Να αναφέρουμε, ότι η μεγάλη έκδοση του Huawei Mate 8 φημολογείται ότι θα έχει οθόνη QHD, επεξεργαστή τον Kirin 950, 3GB ή 4GB μνήμη RAM, αποθηκευτικό χώρο έως τα 128GB και κάμερα 16MP. Από την άλλη, οι μικρές εκδόσεις θα έχουν οθόνη Full HD και μικρότερο αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, και οι τρεις εκδόσεις θα τρέχουν Android 6.0 Marshmallow.

Τέλος, η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να συμβεί στις 26 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία επιβεβαίωση από την Huawei.