Ξεκινά η διάθεση του LG Watch Urbane 2nd Edition

Σε παγκόσμιο επίπεδο
17 Νοεμβρίου 2015 07:23
Ξεκινά η διάθεση του LG Watch Urbane 2nd Edition

Η δεύτερη έκδοση του LG Watch Urbane διατίθεται πλέον στην αγορά. Η LG χαρακτηρίζει το Watch Urbane 2nd Edition ως το πρώτο smartwatch με λειτουργικό Android Wear και αυτόνομη συνδεσιμότητα, ενώ είναι συμβατό τόσο με Android smartphones, όσο και με iOS. H κυκλοφορία του ξεκινά από αυτό το μήνα σε ΗΠΑ και Κορέα, με την Ευρώπη να ακολουθεί τους επόμενους μήνες. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2015 — Το νέο LG Watch Urbane 2nd Edition της LG Electronics (LG), το πρώτο smartwatch με λειτουργικό Android Wear με αυτόνομη συνδεσιμότητα, θα ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεσή του από αυτό το μήνα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κορέας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) μέσα στους επόμενους μήνες.

Συμβατό με smartphones με λειτουργικό Android ή και iOS[1], το νέο LG Watch Urbane 2nd Edition επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν στις κλήσεις τους και να ελέγχουν τα μηνύματά τους χωρίς τη χρήση ενός συνδεδεμένου smartphone. Αυτή η αυτονομία δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση στους χρήστες, αφού γνωρίζουν ότι δεν θα χάσουν σημαντικές πληροφορίες ακόμα και κατά τη διάρκεια του καθημερινού πρωινού τρεξίματος ή όταν παίζουν τέννις.

Το LG Watch Urbane 2nd Edition διαθέτει κομψό, κλασσικό σχεδιασμό, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και εξοπλισμένο με κυκλική οθόνη τεχνολογίας P-OLED, ανάλυσης 348ppi. Τα τρία κουμπιά που κοσμούν τη δεξιά πλευρά του παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις συντόμευσης, όπως τις επαφές, το LG Health και τη λίστα εφαρμογών. Επιπρόσθετα, η υψηλής χωρητικότητας 570mAh μπαταρία και Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας (Power Saving Mode) επιτρέπουν τη λειτουργία του για περισσότερο από μία ολόκληρη μέρα.

«Το να προσφέρουμε στους χρήστες μας συνδεσιμότητα είναι υπόθεσή μας και το νέο LG Watch Urbane 2nd Edition σχεδιάστηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό, για καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών που αναζητούν την συνεχή επικοινωνία , οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η κατηγορία των wearable συσκευών είναι ακόμα σε πρωταρχικό στάδιο, ωστόσο είναι στα σχέδιά μας να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε συναρπαστικές νέες συσκευές που βρίσκουν ανταπόκριση σε πολλά και διαφορετικά κοινά».

Η τιμή και λεπτομέρειες για τη διάθεσή του νέου LG Watch Urbane 2nd Edition θα ανακοινώνονται πριν τη διάθεσή του σε κάθε αγορά ξεχωριστά.

[1] Τα χαρακτηριστικά φορητότητας (Cellular enabled features) διαφοροποιούνται ανάμεσα στα λειτουργικά Android και iOS"