Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Apple ετοιμάζει τηλεόραση;

Εξερευνά την πιθανότητα η εταιρία

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Apple ετοιμάζει τηλεόραση;

Σύμφωνα με το διάσημο τεχνολογικό αναλυτή του Bloomberg, Mark Gurman, η Apple “αξιολογεί” την ιδέα εισαγωγής στην αγορά μίας Apple-branded τηλεόρασης.

Ο Gurman λέει πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο μετά την κυκλοφορία των επερχόμενων smart οθονών της εταιρίας, την οποία αναμένει σε περίπου δύο χρόνια. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει έξυπνες οθόνες με low-end χαρακτηριστικά από τις αρχές του επόμενου έτους, με πολλούς να αναφέρονται σε αυτές ως “HomePad”. Όπως προδίδει η ονομασία, θα είναι οθόνες με δυνατότητες σύνδεσης με τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού για τον έλεγχό τους.

Advertisement

Έπειτα, αναμένεται η κυκλοφορία πιο high-end προϊόντων, με μεγαλύτερες οθόνες, ακόμα και με ένα ρομποτικό βραχίονα.

Ωστόσο ο Gurman πιστεύει πως αν η πρώτη συσκευή δεν πάει καλά σε πωλήσεις, η Apple θα επαναξιολογήσει τα σχέδιά της για το smart home και κατ’ επέκταση και για την τηλεόραση με το brand της Apple.

Το πώς μπορεί να σταθεί στην αγορά μία Apple τηλεόραση τη στιγμή που τα Apple TV boxes κάνουν καλά τη δουλειά τους, μένει να φανεί. Επιπλέον, μία τηλεόραση με το brand της Apple θα υπονομεύσει το σκοπό του Apple Vision Pro ως το home theater των χρηστών.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Apple

Apple

Δες περισσότερα