Η Samsung αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την επωνυμία του «One UI» λογισμικού της σε όλες τις μεγάλες σειρές προϊόντων της από το 2025, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων και των οικιακών συσκευών της.
Για την ιστορία, το One UI έχει επαινεθεί για τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του, αντικαθιστώντας το TouchWiz το 2018, για το οποίο υπήρχαν πολλά παράπονα. Έκτοτε, η εταιρεία βελτιώνει διαρκώς το λογισμικό και τώρα αποφάσισε να επεκτείνει την εμβέλειά του και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Μέχρι τώρα, το όνομα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το λειτουργικό σύστημα στα Galaxy smartphones και smartwatches.
Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της Samsung και σηματοδοτεί μια στροφή προς μια πιο ενοποιημένη εμπειρία λογισμικού. Η εταιρεία στοχεύει να υπάρχει το One UI σε όλες τις φορητές συσκευές της, τις τηλεοράσεις της και τις πολλές οικιακές συσκευές της, προσφέροντας παντού μια οικεία εμπειρία χρήστη. Η Samsung δεσμεύτηκε επίσης ξανά ότι θα παρέχει αναβαθμίσεις λογισμικού για έως και επτά χρόνια, εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη υποστήριξη για τους πελάτες της.
Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη συγκεκριμένες αλλαγές στο σχεδιασμό ή νέα χαρακτηριστικά, η κίνηση υποδηλώνει ότι τα μελλοντικά προϊόντα της Samsung θα μοιράζονται παρόμοια αισθητική και κοινές λειτουργίες. Ο στόχος της εταιρείας φαίνεται να είναι ένα πιο απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας σε όλες τις συσκευές, διευκολύνοντας τους χρήστες που έχουν πολλές που ανήκουν στο οικοσύστημα της Samsung.
Tags
Must Read
ΦΗΜΗ: H Samsung αυξάνει τις τιμές των smartphones της
Η Dua Lipa μηνύει την Samsung για 15 εκατομμύρια
Η Samsung ανακοίνωσε το One UI 9 για τα Galaxy S26