Δείτε τα κύρια χαρακτηριστικά του BlackBerry Priv

Μέσω δύο διαφημιστικών βίντεο
30 Οκτωβρίου 2015 20:32
Δείτε τα κύρια χαρακτηριστικά του BlackBerry Priv

Η BlackBerry άρχισε ήδη την παραγωγή διαφημιστικών βίντεο για το νέο smartphone της. Πρόκειται για το πρώτο BlackBerry smartphone στην ιστορία της καναδικής εταιρίας που τρέχει Android και το οποίο ονομάζεται BlackBerry Priv.

Στο πρώτο βίντεο, η εταιρία μας δείχνει το BlackBerry Hub, το οποίο δίνει εύκολη πρόσβαση στα μηνύματα από διάφορες υπηρεσίες. Μας δείχνει επίσης, πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες μέσω των pop-up widget. Ακόμη αναφέρεται στην διπλή κυρτή οθόνη των 5,4 ιντσών ανάλυσης QHD, το φυσικό πληκτρολόγιο που λειτουργεί και ως touchpad, το "καλύτερο στην κατηγορία" εικονικό πληκτρολόγιο, τη μεγάλη μπαταρία των 3.410mAh και την κύρια κάμερα των 18MP με φακούς Schneider-KreuznachOIS και dual LED φλας. 

Επίσης, μας δείχνει την δυνατότητα της κάμερας να καταγράφει βίντεο 4K στα 30fps, αλλά και τη λειτουργία DTEK με την οποία μπορεί να προστατέψει την ιδιωτική ζωή του χρήστη από εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει στη συσκευή.

Τέλος, βλέπουμε ότι η BlackBerry έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, κάτι το οποίο μαρτυρούν οι λέξεις "privilege" και "privacy" που αναφέρονται στο δεύτερο βίντεο. Εξού λοιπόν και η ονομασία Priv.