Η Realme φέρνει ένα νέο smartphone στα €85!

Και μάλλον έχει όσα θέλει ένας απλός χρήστης
26 Ιουνίου 2024 14:35
Η Realme φέρνει ένα νέο smartphone στα €85!

Η Realme μόλις ανακοίνωσε μία ακόμη οικονομική πρόταση για όσους δε θέλουν να δώσουν μια περιουσία για ένα smartphone. Η εταιρία αποκάλυψε το Realme C61, το οποίο έρχεται με πιστοποίηση IP54 και τιμή λίγο κάτω από τα €100.

Τι σημαίνει αυτή η πιστοποίηση, όμως; Σημαίνει ότι η συσκευή θα είναι ανθεκτική τόσο στο νερό, όσο και στη σκόνη. Η Realme επιβεβαίωσε ότι το πλαίσιο του τηλεφώνου είναι μεταλλικό, ενώ έχει στο εσωτερικό του τον Unisoc T612.

Μάλιστα, θα μπορείτε να προμηθευτείτε δύο διαφορετικές εκδόσεις για εσάς που θέλετε περισσότερη μνήμη RAM. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξουν εκδόσεις τόσο με 4GB, όσο και με 6GB, ενώ η οθόνη είναι από τυπικό LCD πάνελ και υποστηρίζει HD+ ανάλυση.

Στο πίσω μέρος συναντάμε έναν κεντρικό φακό στα 32MP, αλλά και έναν ακόμη σένσορα που θα βοηθάει στο βάθος και στο πορτραίτο. Η selfie είναι τυπικών επιδόσεων. Όσον αφορά την μπαταρία, αυτή ανέρχεται στα 5.000mAh. Η Realme παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ως μία άκρως ανθεκτική και δυνατή στις πτώσεις και έχει λάβει πιστοποίηση TUV.

Το Realme C61 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Safari Green και Marble Black και η διαθεσιμότητά του θα γίνει στις 28 Ιουνίου. Η τιμή του ξεκινάει από τα €85 για την πιο απλή έκδοση των 4/64GB και φτάνει τα €100 για όσους θέλουν 6GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Tags: