Η Google είναι έτοιμη να παρουσιάσει την επόμενη γενιά τηλεφώνων της και μάθαμε το πότε

Έρχονται τα Pixel 9!
26 Ιουνίου 2024 11:28
Η Google είναι έτοιμη να παρουσιάσει την επόμενη γενιά τηλεφώνων της και μάθαμε το πότε

Η Google ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Pixel event της και όχι, δε θα γίνει τον Οκτώβριο. Συνήθως, η εταιρία ανακοινώνει τις νέες συσκευές της μέσα στο φθινόπωρο αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν από φέτος, καθώς έστειλε emails σε δημοσιογράφους έτσι ώστε να παρευρεθούν στις 13 Αυγούστου στο επόμενο μεγάλο Pixel event της.

Παρόλο που δεν μάθαμε τι ακριβώς θα δούμε σε αυτό το event, η Google αναφέρει στο email της τα εξής: "Είστε καλεσμένος στο in-person event της Google που θα σας παρουσιάσουμε την Google AI, το ανανεωμένο Android λειτουργικό σύστημα και Pixel συσκευές".

Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση, η Google κυκλοφόρησε και ένα σύντομο teaser βίντεο με ένα μαύρο φόντο με μία λεζάντα που έγραφε “Google Pixel”, ενώ στη συνέχεια τα γράμματα έσβηναν και έμεναν μόνο οι χαρακτήρες IX (δηλαδή 9). Δείτε εικόνα από το συγκεκριμένο βίντεο παρακάτω:

Έτσι, αυτόν τον Αύγουστο θα πάρετε μια γεύση από την Pixel 9 σειρά, με τις φήμες να λένε ότι θα δούμε τρία μοντέλα, τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι θα υπάρξει και το Pixel 9 Pro FOLD.

Παράλληλα ίσως δούμε και το Pixel Watch 3. Προς το παρόν κάνουμε εικασίες, αλλά εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι γιατί όλα θα αποκαλυφθούν στις 13 Αυγούστου.