Γνωρίστε το νέο “τούβλο” τηλέφωνο της Doogee που “δεν παθαίνει τίποτα” και έχει AI και 200MP κάμερα

Η νέα πρόταση της εταιρίας
22 Ιουνίου 2024 14:16
Γνωρίστε το νέο “τούβλο” τηλέφωνο της Doogee που “δεν παθαίνει τίποτα” και έχει AI και 200MP κάμερα

Η Doogee μόλις ανακοίνωσε ένα ακόμη rugged smartphone που ακούει στο όνομα Doogee V40 Pro. Η εταιρία έρχεται λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του V30 Pro για να φέρει ένα καλύτερο τηλέφωνο με AI, 200MP κάμερα και πολλά ακόμα.

Η νέα πρότασή της έρχεται με τον Dimensity 7300 SoC, τρέχει απευθείας με το Android 14 λειτουργικό σύστημα, έχει 16GB στη μνήμη RAM, καθώς και 512GB στον αποθηκευτικό χώρο. Το τηλέφωνο έρχεται με μία IPS Full HD+ οθόνη στις 6.78 ίντσες και υποστηρίζει παράλληλα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και μία selfie στα 32MP που υπόσχεται…πολλά.

Στο πίσω μέρος συναντάμε έναν “κύκλο” που φιλοξενεί τις κάμερες, με τον κεντρικό φακό να ανέρχεται στα 200MP, ενώ θα βρείτε μία night vision κάμερα στα 20MP, έναν ultrawide στα 8MP και έναν telephoto στα 8MP με 3x optical zoom και 30x ψηφιακό. Πίσω υπάρχει και μία μικρή οθόνη που θα μπορεί να σας δείχνει την ώρα, την ημερομηνία, αλλά και το ποσοστό της μπαταρίας.

Το Doogee V40 Pro φέρνει μαζί του την Doogee AI, μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που η εταιρία υπόσχεται ότι θα σας λύσει τα χέρια. Το Doogee AI θα συνοδεύεται από AI Call Recording και AI Text Assistant. Παράλληλα, διαθέτει κανονικά NFC, έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλαϊνό μέρος, ενώ έχει λάβει και πιστοποίηση IP68 και MIL-STD-810H.

Το Doogee V40 Pro θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημί και μπλε χρωματισμούς και η μπαταρία ανέρχεται στα 8.680mAh, η οποία μπορεί να φορτίσει μέχρι τα 33W. Τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.