Τα πιο απλά “flip” τηλέφωνα είναι και πάλι viral στους Millennials και Gen Z

Οι αναζητήσεις “πήραν φωτιά”
17 Ιουνίου 2024 12:31
Τα πιο απλά “flip” τηλέφωνα είναι και πάλι viral στους Millennials και Gen Z

Μια νέα έρευνα αναφέρει ότι τα αναδιπλούμενα πιο απλά κινητά τηλέφωνα (όχι απαραίτητα flip smartphones) έχουν δει μια τεράστια αύξηση μέσα σε ένα χρόνο ειδικά στην “Gen Z”, αλλά και στους “Millennials”.

Η Decluttr, μια διαδικτυακή υπηρεσία που πουλάει refurbished προϊόντα ανάμεσά τους και τηλέφωνα, έκανε γνωστό ότι οι διαδικτυακές αναζητήσεις για τα flip τηλέφωνα είδαν αύξηση κατά 15.369% τον περασμένο χρόνο.

Επίσης, φαίνεται ότι η Gen Z αλλά και οι Millennials έχουν αναζητήσει αρκετά κάποια συγκεκριμένα μοντέλα, όπως είναι το Motorola Razr flip, αλλά και το Oppo flip phone. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα η γνωστή σελίδα των 38.4 εκατομμυρίων ακόλουθων με το όνομα “Pubity”:

Ο Liam Howley που είναι CMO στην Decluttr (εταιρία με προϊόντα προς πώληση) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αποδίδει αυτή την τάση στη νοσταλγία για πιο απλά tech προϊόντα και προβλέπει ότι η καινοτομία στα flip και foldable τηλέφωνα θα συνεχίσει ακάθεκτη.

Και αυτό ισχύει όντως, καθώς οι πωλήσεις των αναδιπλούμενων τηλεφώνων αυξήθηκαν κατά 44% το 2023 και αναμένεται η ανάπτυξή τους να αυξηθεί σημαντικά έως το 2027.

Εσείς έχετε στην κατοχή σας κάποιο flip ή foldable τηλέφωνο; Σκοπεύετε να αγοράσετε στο μέλλον; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: