Το OPPO Reno 12 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με AI

Επίσημη παρουσίαση στις 18 Ιουνίου
15 Ιουνίου 2024 09:25
Το OPPO Reno 12 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με AI

Η OPPO θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη τα νέα της μοντέλα Reno 12 και Reno 12 Pro, με την επίσημη ανακοίνωσή τους να αναμένεται στις 18 Ιουνίου. Τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν λειτουργίες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης για πρώτη φορά, ενώ να θυμίσουμε πως η OPPO έχει δεσμευθεί να φέρει την GenAI σε όλα της τα μοντέλα, όχι μόνο στις ναυαρχίδες. Περισσότερα, στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"14 Ιουνίου 2024 - Η OPPO, η κορυφαία εταιρεία  έξυπνων συσκευών στον κόσμο, ανακοίνωσε την επερχόμενη εκδήλωση παρουσίασης της σειράς Reno12. Η Ευρώπη θα είναι η πρώτη διεθνής αγορά που θα υποδεχτεί τα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Reno12 Pro και Reno12, με την πανευρωπαϊκή κυκλοφορία τους να έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουνίου 2024.

Διαθέτοντας κομψό σχεδιασμό, η σειρά Reno της OPPO προσφέρει smartphones με έμφαση στην κάμερα, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν αξέχαστες στιγμές. Επιπλέον αυτών των χαρακτηριστικών, η τελευταία σειρά Reno12 εισάγει για πρώτη φορά μια σειρά από κορυφαίες λειτουργίες GenAI στον κλάδο, οι οποίες ανοίγουν νέες προοπτικές  δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Τα δύο νέα μοντέλα σηματοδοτούν τις πρώτες συσκευές τηλεφώνων AI της OPPO στην Ευρώπη και αντιπροσωπεύουν την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία και τη δέσμευση της OPPO να επιταχύνει να υιοθετήσει την AI τεχνολογία στα smartphones. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν φουτουριστικό σχεδιασμό που δίνει την αίσθηση της «ρευστότητας», δημιουργεί μια εκπληκτική καινούρια εμφάνιση, συνδυάζοντας άψογα την υψηλή αισθητική, με την τεχνολογική καινοτομία.

Παράλληλα με τη σειρά Reno12, η OPPO κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει συσκευές από τις κατηγορίες των ακουστικών και smartwatches.

Η σειρά OPPO Reno12 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στην  Ίμπιζα της Ισπανίας. Κατά τη διάρκεια του launch event, η OPPO θα συνεργαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα clubs το Ushuaïa Ibiza, το οποίο είναι από τους κορυφαίους προορισμούς για πάρτι στο νησί, με σκοπό να μεταφέρει την αίσθηση του Reno, στη ζωηρή ατμόσφαιρα της Ίμπιζα.

Οι λεπτομέρειες της επερχόμενης σειράς Reno12 θα αποκαλυφθούν στις 18 Ιουνίου. Μείνετε συντονισμένοι!"

Σχετικά με την OPPO

Η OPPO είναι μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ήδη από την κυκλοφορία του πρώτου της κινητού τηλεφώνου "Smiley Face" το 2008. Στην ταχεία της ανάπτυξη συμβάλλει η έμφαση που δίνει στην έρευνα και την καινοτομία. Σήμερα, η OPPO παρέχει μια μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών με τις σειρές Find X και Reno να πρωτοστατούν. Πέρα από τις συσκευές, παρέχει επίσης στους χρήστες το λειτουργικό σύστημα ColorOS και υπηρεσίες διαδικτύου όπως το OPPO Cloud και το OPPO+. Η OPPO έχει παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, με περισσότερους από 40.000 υπαλλήλους αφοσιωμένους στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.