Επίσημο το νέο “οικονομικό” smartwatch της Samsung και έχει όλα όσα θέλετε

Θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Ιούνιο
13 Ιουνίου 2024 21:53
Επίσημο το νέο “οικονομικό” smartwatch της Samsung και έχει όλα όσα θέλετε

Μετά τα αμέτρητα leaks που έγιναν είναι πλέον και επίσημο. Η Samsung μόλις ανακοίνωσε το Galaxy Watch FE, ένα ολοκαίνουργιο έξυπνο ρολόι που απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να δώσουν πάνω από 200 ευρώ.

Πρόκειται για το πρώτο έξυπνο ρολόι της εταιρίας που είναι ουσιαστικά ένα “re-launch” του Galaxy Watch4, μόνο που φέρνει και ορισμένες αλλαγές. Το Watch FE έχει μια επίστρωση από γυαλί- ζαφείρι πάνω από την οθόνη του και μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο στην έκδοση των 40mm. Ναι, δυστυχώς δε θα μπορείτε να πάρετε ένα πιο μεγάλο μοντέλο, παραδείγματος χάρη των 44mm που βλέπουμε στα άλλα smartwatches της εταιρίας.

Το σώμα της συσκευής είναι από αλουμίνιο και έχει μία Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 396x396 στις 1.2 ίντσες, ενώ στο εσωτερικό του έχει τον Exynos W920 SoC της Samsung. Επίσης διαθέτει 1.5GB RAM, 16GB στον αποθηκευτικό χώρο και 247mAh στην μπαταρία. Τρέχει απευθείας με το Wear OS που βασίζεται στο One UI 5 Watch.

Έχει λάβει IP68 πιστοποίηση και αυτό το κάνει αδιάβροχο (5ATM rating), ενώ αντέχει και στη σκόνη. Άλλα χαρακτηριστικά του είναι τα Bluetooth 5.3, Wi-Fi, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo, BioActive σένσορα, γυροσκόπιο, βαρόμετρο, γεωμαγνητικό αισθητήρα και πολλά ακόμη.

Η Samsung λέει ότι διαθέτει πάνω από 100 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, ενώ διαθέτει προηγμένη ανάλυση τρεξίματος, ζώνες καρδιακών παλμών, ανάλυση σύστασης του σώματος, καθώς και προηγμένη παρακολούθηση ύπνου.

Το Samsung Galaxy Watch FE θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου και θα κοστίζει $199 για τα χρώματα μαύρο, χρυσό ροζ και ασημί. Θα υπάρξει και μία LTE έκδοση που θα γίνει διαθέσιμη τον Οκτώβριο και θα κοστίζει $249.99 ευρώ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύει και για την Ελλάδα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: