Ο Trump θέλει τα εναπομείναντα Bitcoin να εξορυχθούν στις ΗΠΑ

Θα στηρίξει του miners αν εκλεγεί
12 Ιουνίου 2024 10:19
Ο Trump θέλει τα εναπομείναντα Bitcoin να εξορυχθούν στις ΗΠΑ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές, Donald Trump, δήλωσε ευθέως πως θέλει όλα τα εναπομείναντα Bitcoin να εξορυχθούν στις ΗΠΑ. Πριν λίγες ώρες, σε μία συνάντηση με Bitcoin miners, εξέφρασε την υποστήριξή του σε αυτούς.

Ο Trump έχει κερδίσει το προσωνύμιο κρυπτο-Πρόεδρος, λαμβάνοντας μία ξεκάθαρη θέση υποστήριξης της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων στις προεκλογικές ομιλίες του. Στη συνάντηση, είπε στους υψηλού προφίλ συμμετέχοντες πως θα υποστηρίξει το Bitcoin mining στο Λευκό Οίκο αν εκλεγεί, τονίζοντας πως οι miners συνδράμουν στη σταθερότητα του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Να σημειώσουμε πως ο Trump δέχεται οικονομική υποστήριξη για την καμπάνια του και σε κρυπτονομίσματα.

Ο Trump έχει μειώσει τους κανονισμούς και προωθεί την καινοτομία στην τεχνολογία της οικονομίας, ενώ οι Δημοκράτες όπως ο Biden, συνεχίζουν να πιστεύουν πως μόνο η κυβέρνηση έχει τις απαντήσεις για το πώς το έθνος μας οδηγεί τον κόσμο. – blog Donald Trump

Στο TruthSocial, ο λογαριασμός του Trump ανάρτησε το εξής:

Ψηφίστε τον Trump! Το Bitcoin mining ίσως να είναι η τελευταία γραμμή άμυνας εναντίον του CBDC. Το μίσος του Biden για το Bitcoin βοηθά μόνο την Κίνα, την Ρωσία και την Ριζοσπαστική Κομμουνιστική Αριστερά. Θέλουμε όλα τα εναπομείναντα Bitcoin να εξορυχθούν στις ΗΠΑ. Θα μας βοηθήσει για να γίνουμε κυρίαρχοι στην ενέργεια.

Για την ιστορία, τα εναπομείναντα Bitcoins είναι περίπου 1.5 εκατομμύριο. Το Bitcoin έχει περιορισμένο απόθεμα 21 εκατομμυρίων tokens και το Μάρτιο του 2023 είχαν εξορυχθεί περισσότερα από 19 εκατομμύρια.