Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi 15

Θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο
12 Ιουνίου 2024 10:04
Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi 15

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τις επόμενες ναυαρχίδες της αυτόν τον Οκτώβριο στην Κίνα, αλλά μόλις διέρρευσαν ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi 15.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Xiaomi 15 και το Xiaomi 15 Pro θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα έχουν στο εσωτερικό τους τον Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm. Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, το απλό μοντέλο θα έχει ένα LTPO πάνελ ανάλυσης 1.5Κ, μία 50MP κάμερα αρκετά αναβαθμισμένη με το Xiaomi 14 , με 1/1.3" μέγεθος σένσορα. Επίσης, σε αυτό το smartphone θα βρείτε μία ultra-wide κάμερα στα 50MP, αλλά και έναν telephoto επίσης στα 50MP που θα προσφέρει 3x ζουμ.

Όλες οι κάμερες θα έχουν ένα καλύτερο και μεγαλύτερο διάφραγμα σε σχέση με τους προκατόχους τους. Το Xiaomi 15 θα φέρνει και διάφορες επιλογές όσον αφορά τη μνήμη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο, αφού θα υπάρχει έκδοση με 16GB RAM και 1TB στην αποθήκευση. Επίσης θα βρίσκεται κανονικά το ultrasonic in-display fingerprint scanner (δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη), στερεοφωνικά ηχεία και νέο καλύτερο μοτέρ για τη δόνηση.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Xiaomi 15 θα κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα, με τα δύο από αυτά είναι σε μαύρο και λευκό, ενώ θα έχουν και γυαλί στο πίσω μέρος τους. Παρόλο που δε γνωρίζουμε πόσα mAh θα είναι η μπαταρία, το ρεπορτάζ λέει ότι η Xiaomi θα κάνει την αναβάθμιση.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: