Έγινε leak η κάμερα των Xiaomi 15

Νέες πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές της εταιρίας
01 Ιουνίου 2024 13:50
Έγινε leak η κάμερα των Xiaomi 15

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε μάθει ότι τα πρώτα τηλέφωνα που θα έρθουν εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 4 θα είναι τα Xiaomi 15 και Xiaomi 15 Pro. Οι δύο συσκευές θα καταφθάσουν κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο (μάλλον Οκτώβριο) και μόλις τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όπως μεταφέρει το GSMarena, οι επερχόμενες ναυαρχίδες της Xiaomi θα έχουν έναν custom φακό. Σύμφωνα με διαρροή που έρχεται από το Digital Chat Station, τα  Xiaomi 15 και 15 Pro θα κυκλοφορήσουν με μία 50MP κεντρική κάμερα που θα ονομάζεται OmniVision με μεγάλο διάφραγμα και μέγεθος αισθητήρα 1/1,3”.

Τα τηλέφωνα θα έχουν επίσης μια νέα multi-layer anti-reflection επίστρωση στους φακούς τους, η οποία ακούγεται πως θα βελτιώνει τη μετάδοση του φωτός και θα μειώνει το glare και το ghosting. Μάλιστα, το Xiaomi 15 Pro θα αποκτήσει και έναν νέο telephoto-periscope φακό, αν και γι’ αυτόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες.

Αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες μέχρι στιγμής για τα Xiaomi 15, τα οποία θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα με τον επόμενο μεγάλο επεξεργαστή της Qualcomm. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics, καθώς κατά πάσα πιθανότητα, μετά το καλοκαίρι, θα έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τις νέες ναυαρχίδες της Xiaomi.

Tags: