AirPods Pro...χωρίς χέρια! Νέα gestures με κινήσεις κεφαλιού

Βελτιώνεται και η απομόνωση θορύβου
11 Ιουνίου 2024 10:23
AirPods Pro...χωρίς χέρια! Νέα gestures με κινήσεις κεφαλιού

Στο πλαίσιο του WWDC, η Apple αποκάλυψε και μερικές αναβαθμίσεις για τα AirPods. Ίσως η σημαντικότερη είναι η προσθήκη νέων gestures με το κεφάλι, κάτι που ονομάζει Siri Interactions και αφορούν τα AirPods Pro. Πλέον θα μπορείτε να κουνάτε το κεφάλι σας για να απαντάτε ή να απορρίπτετε μία κλήση, χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε τα ακουστικά ή να μιλήσετε στη Siri. Το χαρακτηριστικό δε θα λειτουργεί βέβαια μόνο για τις κλήσεις, αλλά και για μηνύματα, για διαχείριση των ειδοποιήσεών σας και άλλα.

Επιπλέον, έρχεται η βελτίωση του Voice Isolation, επιτρέποντας στο συνομιλητή σας να ακούσει καθαρά τη φωνή σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε κάπου με πολύ φασαρία.

Τα δύο νέα χαρακτηριστικά βασίζονται στο Apple H2 chip που διαθέτουν τα δεύτερης γενιάς AirPods Pro. Φήμες κάνουν λόγο πως θα έρθουν και σε άλλα AirPods μοντέλα, αλλά για τώρα η Pro έκδοση είναι η μόνη που θα πάρει την αναβάθμιση αργότερα μέσα στη χρονιά, ίσως με την έλευση του iOS 18.

Τέλος, το Personalized Spatial Audio επεκτείνεται στο gaming και θα είναι διαθέσιμο στα AirPods τρίτης γενιάς, στα AirPods Pro και στα AirPods Max. Μπορείτε να περιμένετε 16-bit, 48kHz επιδόσεις κατά τη διάρκεια συνομιλιών ενώ παίζετε παιχνίδια, μαζί με “την καλύτερη επίδοση στο audio latency που έχει προσφέρει η Apple”.

Tags: