Τα iPhone 16 Pro θα έχουν τα μικρότερα bezels στον κόσμο!

Νέα αναφορά για τις επόμενες ναυαρχίδες της Apple
03 Ιουνίου 2024 16:11
Τα iPhone 16 Pro θα έχουν τα μικρότερα bezels στον κόσμο!

Βρισκόμαστε περίπου 4 μήνες μακριά πριν την επίσημη αποκάλυψε των iPhone 16 της Apple και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τις επόμενες ναυαρχίδες της εταιρίας.

Τα τηλέφωνα θα παρουσιαστούν μέσα από το γνωστό event της Apple αυτόν τον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με νέα αναφορά που έρχεται από την Κίνα, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έχουν τα μικρότερα bezels στον κόσμο. Όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, το iPhone 16 Pro για παράδειγμα, θα έχει bezels πάχους 1.2 χιλιοστών, ενώ το iPhone 16 Pro Max μόλις 1.15 χιλιοστών.

Αν οι αναφορές πέφτουν μέσα, θα είναι οι συσκευές με τα λιγότερα bezels στην ιστορία. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το iPhone 15 Pro ήταν περίπου στα 1.71 χιλιοστά τα bezels του και παρόλο που μπορεί να μη σας φαίνεται μεγάλη η διάφορα, θα κάνει «κλικ» στο μάτι αν τα βάλετε δίπλα-δίπλα.

Επιπροσθέτως, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα ξεπεράσουν την Galaxy S24 σειρά της Samsung, καθώς είναι μέχρι τώρα οι συσκευές με τα λιγότερα bezels στην ιστορία.

Ένα ακόμη iPhone θεωρείται πλέον «απαρχαιωμένο» από την Apple

Η Apple από την άλλη, θα ανακοινώσει μέσα στον Ιούνιο το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα των iPhone. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το iOS 18, το οποίο όπως λένε οι περισσότεροι θα εστιάζει στην AI και θα είναι το μεγαλύτερο update που θα δουν τα iPhone.

Τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα ανακοινωθούν και θα κυκλοφορήσουν από την Apple αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: